Vous nous quittez déjà ?
Obtenez -10% sur votre commande

Cliquez sur le bouton "code" ci-dessous pour obtenir votre code de réduction valable 2h.

UNT Acne Clear
  • UNT Acne Clear

Acne Clear UNT

12,21 €
Quantité
Disponible

Acné Clear Traitement anti-boutons UNT

est un soin à action rapide contre les boutons.  Il pénètre profondément dans les pores pour normaliser la peau en combattant les imperfections existantes tout en aidant à prévenir de l’acné future.  Grâce sa formule à base d'acide salicylique, d'acide azelaique, il permet aux cellules de la peau de muer plus rapidement et de dégager les pores.

 

Garanties produits d'origine

 

Paiement 100% sécurisé

 

14 jours satisfait ou remboursé

Acne Clear UNT anti-puistje behandeling

is een snelwerkende behandeling tegen puistjes.  Het dringt diep in de poriën door om de huid te normaliseren door bestaande vlekken te bestrijden en helpt toekomstige acne te voorkomen . Dankzij de formule op basis van salicylzuur en azelaïnezuur kunnen de huidcellen sneller vervellen en de poriën vrijmaken.

Geactiveerd met 2% zeer effectief salicylzuur en versterkt met azelaïnezuur, ACNE CLEAR UNT werkt zowel als een keratolytisch en comedolytisch middel om huidcellen sneller te laten vervellen en poriën te verwijderen .

Met de toevoeging van het Natural Herbal Complex biedt deze geconcentreerde gel een onmiddellijk kalmerend effect tegen huiduitslag en roodheid, terwijl de verzorgingscyclus van de ontstoken poriën wordt versneld.  Deze krachtige formule verwijdert niet alleen acne, maar neutraliseert ook resterende acnebacteriën en vernauwt de poriegrootte om de helderheid en uniformiteit van de teint te bevorderen.

Begin met het wegwerken van acne met ACNE CLEAR UNT.

ACNE CLEAR helpt acne en vlekken te behandelen met 3 snelwerkende acties.

Gebruik in combinatie met ACNE CONTROL ® TONER en ACNE MED voor een complete behandeling tegen acne.

Te gebruiken :

 Gebruik na dagelijkse reiniging en toepassing van huidverzorgingsproducten. Breng de gewenste hoeveelheid op acne puistjes tijdens uitbarstingen.

 Verwijderd houden van hitte en direct zonlicht.

 Vervang de capsule na elk gebruik op de juiste manier om de levensduur van het product te verlengen.

 Stop het gebruik als roodheid verschijnt.

 Netto: 10 ml / 0,3 FL OZ

Vuurtoren Ingrediënt :

Salicylzuur: reguleert de vernieuwingscyclus van de huid door de hechting tussen de cellen te verzachten.  De dode cellen worden dus gemakkelijker verwijderd, waardoor verstopping van de poriën wordt voorkomen.  Dit ingrediënt heeft ook antiseptische eigenschappen die helpen effectief te vechten tegen mee-eters en whiteheads en acne.

Azelaïnezuur: met antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.  Het helpt dode huidcellen te exfoliëren en voorkomt verstopping van poriën.  Het remt tyrosinaseactiviteit om pigmentvlekken geassocieerd met uitbarstingen te verminderen.

Natuurlijk kruidencomplex : bevat meerdere kruidenextracten zoals kamille, aloë vera en zoethout om ontstekingen en roodheid te verzachten.

Actieve ingrediënt :

Salicylzuur 2% (w / w). Andere ingrediënten: Water, Niacinamide, Aloë Barbadensis-extract, Zoethoutextract, Glycerine, Carbomer 940, Azeleic Acid, Kamille-extract, Perzik Extract, Natriumhyaluronaat, Tocoferolacetaat, Methylisothiazolinone.

UNT5

Références spécifiques